Om denne blog

Velkommen til min blog om mine rejser. Denne hjemmeside fortæller i ord og billeder om mine rejser mange forskellige steder i verden. Jeg har rejst i 50 lande. Rejserne dækker over et bredt udvalg af rejsemål i alle verdensdele, primært Europa, men også Latinamerika, hvor jeg har rejst i de flest lande i over et år sammenlagt og desuden Australien, hvor jeg har boet og arbejdet i 9 måneder. Jeg har prøvet mange forskellige rejseformer, fx interrail, backpacking, teltture, skiferie, vandreture, charter, bondegårdsferie og studieture Endvidere har jeg været rigtig meget rundt i Danmark og set og oplevet mange af de fantastisk flotte og specielle steder vores land har at byde på. Kronologien for hver enkelte rejseside, kan virke uoverskuelig og tilfældig. Grunden til dette er at hver enkel by eller sted jeg har besøgt, er medtaget i den rækkefølge jeg rejste rundt. Det faldt mig mest naturligt at gøre det på den måde. Jeg håber, at det også vil falde hjemmesidens besøgende naturligt, da der i mange lande ofte kun er et par kombinationsmuligheder med hensyn til at besøge diverse steder. På vores store rejse i Sydamerika i 2006/2007 lavede vi også en blog som kan ses her.

One thought on “Om denne blog

Skriv et svar